Veelgestelde vragen

over Maverick Life & Loopbaan

Coaching is geschikt voor veel vraagstukken, wensen en uitdagingen in je persoonlijke en werkende leven. Misschien herken je jouw coachvraag in één van de veelvoorkomende coaching thema’s van Maverick Life coaching of Maverick Loopbaan coaching. Heb je een ander onderwerp waarop je gecoacht wilt worden? Dan bespreek ik dat graag met je in een vrijblijvende kennismaking.

Een klik hebben en je veilig voelen bij een coach is belangrijk. Door wat rond te kijken op deze site krijg je al een eerste indruk van wie ik ben en hoe ik werk. Als dat je aanspreekt, kun je nog een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met me inplannen. Dan krijg je een nog beter gevoel of ik als coach bij je pas.

In onze coachgesprekken werken we met een mix van technieken en vormen. Met verdiepende en oplossingsgerichte vragen, met speelse en effectieve oefeningen en leuke thuiswerkopdrachten. 

Ik maak gebruik van verschillende wetenschappelijk bewezen  coachmethodieken zoals: 

  • Acceptance & Commitment Therapy (ACT)
  • Transactionele Analyse (TA) 
  • Voice Dialogue 
  • Systemisch werk
  • Oplossingsgericht coachen

 

Ik coach vanuit Coachhuis locatie Oorsprongpark, een fijne coach ruimte in Utrecht Oost en bovendien makkelijk bereikbaar per auto, fiets en OV.

Onze coachgesprekken kunnen we op doordeweekse dagen zowel overdag als in de avonden inplannen. Tussen onze gesprekken plannen we minimaal 2 weken. Gaandeweg het coachtraject plannen we wellicht meer tijd tussen onze gesprekken. We bespreken samen wat prettig voelt en effectief is. 

Coaching is een waardevolle investering in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aan het einde van een Maverick Life traject heb je jouw coachdoel bereikt óf heb je voldoende basis om zelf verder aan de slag te gaan. Aan het einde van een Maverick Loopbaan traject weet je welke richting je op wilt en hoe je daar kunt komen.

Vaak is dit na 5 á 6 sessies.

    • Maverick tarief particulier = € 80,- per sessie incl. btw
    • Maverick tarief zakelijk = 110,- per sessie excl. btw

Ja, coaching kan in sommige gevallen vergoed worden. Als je het life- of loopbaan traject zelf betaalt kun je het soms (gedeeltelijk) vergoed krijgen via je werkgever. Als er bijvoorbeeld een opleidings- of ontwikkelbudget is dat je mag gebruiken voor coaching. 

Zakelijke coaching kan door jouw werkgever of in geval jij zelf ondernemer bent, opgevoerd worden als zakelijke kosten.

Bel 0651421963 of mail naar bianca@maverickcoach.nl en beantwoord ik graag je vragen.

Ik ben opgeleid tot coach bij NONONS Coaching & Training. Geaccrediteerd op Practitioner niveau door EMCC / EQA. Maverick Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches (NOBCO).

Logo coach opleiding logo branchevereniging

Maverick Coaching Utrecht bianca@maverickcoach.nl www.maverickcoach.nl 06-51421963 I KVK 87688859 I BTW NL004466443B50

Veelgestelde vragen I Algemene Voorwaarden I Privacy Verklaring I Ethische Gedragscode